Klinikk Aktiv Helse (tidligere Randabergklinikken) ble opprettet i 2007, og ligger sentralt midt i Randaberg sentrum. Klinikk Aktiv Helse er en tverrfaglig helseklinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter og massør og tilbyr også ulike treningskurs som pilates, yoga og ryggtreningskurs. I februar 2015 åpnet vi ny avdeling på Forus. Vi kan tilby alle våre kunder gratis parkering. 

Våre ansatte

Vi har i dag 6 ansatte, dette er kiropraktor Mariann Rasmussen, kiropraktor Marit Jensen, kiropraktor Hanne Emmerhoff, fysioterapeut Jannicke Ellingsen, fysioterapeut Lene Marie Bugge Hansen og massasjeterapeut Lene Johansen. Våre terapeuter har bred kompetanse og lang erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager.

Bemerkelser og kompetanse

Kiropraktorene ved Klinikk Aktiv Helse er medlem av Norsk Kiropraktorforening, og er autorisert av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell.

Fysioterapeutene våre er medlem av Norsk Fysioterapiforbund, og er også autorisert av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell

For å bli autorisert kiropraktor må du ha en utdanning som er ECCE akkreditert. Utdanningen er normert til fem år og gir en fellesstandard, noe som gir godkjent utdanning for praksis i de fleste land. Etter eksamen må man gjennomføre et års turnustjeneste ved en autorisert kiropraktorklinikk i Norge, samtidig tar man flere turnuskurs og utdanning innen trygdefaglige emner.

marit-sis

Marit Jensen – Kiropraktor

Utdannet ved Anglo European College of Chiropractic 2004.

RKL_08

Jannicke Ellingsen – Fysioterapeut Randaberg

Utdannet ved Northumbria University at Newcastle upon Tyne i 2000.

RKL_10
Mariann Rasmussen – Kiropraktor

Utdannet ved Anglo European College of Chiropractic 2005.

hanne

Hanne Emmerhoff – Kiropraktor Forus

Utdannet ved Anglo European College of Chiropractic 2015

lene-marie

Lene Marie Bugge Hansen –

Fysioterapeut Forus

Utdannet  ved Profesjonshøjskolen

University College Syddanmark i 2015

bilde (1)

Lene Johansen – Massasjeterapeut

Forus og Randaberg

Utdannet ved Axelsons bodywork School

i Oslo i 1999.