Klinikk Aktiv Helse (tidligere Randabergklinikken) ble opprettet i 2007, og ligger sentralt midt i Randaberg sentrum. Klinikk Aktiv Helse er en tverrfaglig helseklinikk med kiropraktorer og fysioterapeut og tilbyr også ulike treningskurs som pilates, yoga og ryggtreningskurs. Vi kan tilby våre kunder gratis parkering. 

Våre ansatte

kiropraktor Mariann Rasmussen, kiropraktor Marit Jensen, fysioterapeut Solvår Voll og fysioterapeut Ane Sunde. Våre terapeuter har bred kompetanse og lang erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager.

Bemerkelser og kompetanse

Kiropraktorene ved Klinikk Aktiv Helse er medlem av Norsk Kiropraktorforening, og er autorisert av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell.

Fysioterapeutene våre er medlem av Norsk Fysioterapiforbund, og er også autorisert av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell. Fysioterapeut Ane Sunde har, i tillegg til kompetanse i muskel-og skjelettplager, spesialisert seg på kvinnehelse.

For å bli autorisert kiropraktor må du ha en utdanning som er ECCE akkreditert. Utdanningen er normert til fem år og gir en fellesstandard, noe som gir godkjent utdanning for praksis i de fleste land. Etter eksamen må man gjennomføre et års turnustjeneste ved en autorisert kiropraktorklinikk i Norge, samtidig tar man flere turnuskurs og utdanning innen trygdefaglige emner.

marit-sis

Marit Jensen – Kiropraktor

Utdannet ved Anglo European College of Chiropractic 2004.

RKL_10
Mariann Rasmussen – Kiropraktor

Utdannet ved Anglo European College of Chiropractic 2005.